Khamis, 20 Januari 2011

Serangan Jahat Bermula !!! Calon Pas Dun Tenang Difitnah Berzina

Gambar cikgu Mala sekeluarga yang digunakan facebooker Umno dalam menjalankan kerja jahat mereka,rujuk DISINI

Lihat pula bagaimana mereka tanpa segan silu memulakan fitnah terhadap calon Pas Dun Tenang:

Suara Dari Bumi:
"Normala tinggalkan suami lama kejar Maarof kerana maarof kaya.DIA ada skandar sebelum kahwin.Ingat pas ingat zina ingat pas ingat maksiat"

"Tanya cikgu tenang semua tahu cerita ni.,kenapa calon pas jadi tak bermoral ni"

"Jawap le kenapa dia ada hubungan dengan maarof sedangkan masa tu dia masih bini orang"

Pas Beruk:
"TERKINI: BIAR BETUL....
CIKGU MALA ADA MAIN KAYU TIGA SEBELUM KAHWIN??... JGN BUAT FITNAH BRO...
TAKKAN AKU NAK TANYA SENIDIRI DGN MAAROF, YG KAYA TU?
TAKKAN LAH SEBUT PAS SAHAJA, ZINA... SEBUT PAS AJA, MAKSIAT... BUKAN SEMUA PEMIMPIN PAS TAK BERMORAL... BIAR BETUL BRO!!!
TUIH!! "

Kredit Untuk Pria Malaya


Oleh Tinta Hijau DKB
Puak Umno ni memang takde kerja lain asyik main fitnah je.Ingat tak masa PRK Dun Galas dulu puak puak ni bukan main lagi fitnah Dr Zul kononnya ditangkap khalwat dengan bini sendiri,dah terlampau nak fitnah tanpa usul periksa hingga mereka tersasul tulis nama ibu Dr zul dalam tulisan fitnah mereka.

Lepas tu timbul pula kononnya Adun Pas Selising berzina dengan bini orang.Kononnya ada bukti video.Bila dicabar sampai sekarang bukti tu gagal dikemukakan.Memang dajallah puak puak ni !!!

Tektik yang sama berulang selepas Cikgu Mala diumumkan sebagai calon Pas Dun Tenang.Perkara ini memang sudah dijangka.Mereka ni nampaknya dah ketandusan idea hingga tektik yang sama digunakan berulang kali.

Ingatlah menuduh wanita baik melakukan zina adalah termasuk dalam salah satu 7 dosa besar .Tuduhan berzina tanpa dibuktikan dgn 4 org saksi boleh dikenakan Qazaf 80 kali sebatan, dan segala kesaksiannya ditolak selama2nya.....

ALLAH S.W.T BERFIRMAN :
[4]
Dan orang-orang yang melemparkan tuduhan (zina) kepada perempuan yang terpelihara kehormatannya, kemudian mereka tidak membawakan empat orang saksi, maka sebatlah mereka delapan puluh kali sebat; dan janganlah kamu menerima persaksian mereka itu selama-lamanya; kerana mereka adalah orang-orang yang fasik; -
[5]
Kecuali orang-orang yang bertaubat sesudah itu (dari kesalahannya yang tersebut) serta memperbaiki amalannya, maka sesungguhnya Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.

Surah An-Nur (Ayat 4-5)
Semoga org yg menyokong fitnah ini,di buka pintu hatinya & sedar tentang dosa besar memfitnah orang. Fitnah memfitnah zaman sekarang tanda nya kiamat sudah hampir. Bertaubat lah sementara masih ada waktu. Mati bila bila masa boleh menjemput kita. hentikan lah membuat dosa. tak perlu menyebar fitnah untuk membela kerajaan yang rasuah!!!
 
Artikel Berkaitan Baca Lagi DISINI

SALAM DARI AMBO TINTA HIJAU DARI KAKI BUKIT

Tiada ulasan:

Catat Ulasan